Omleta la cuptor cu cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2015 | 4422 vizualizari

 

Multumesc Merisor pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 6 oua
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de gusa
  • 1 pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare cat sa intre furculita, ii curatam si ii taiem felii.

Pulpa de pui o condimentam si o prajim pe ambele parti.

Se unge o tava cu unt adaugam bucati de carne, cartofi, salam, gusa taiata bucati.

Adaugam sare, piper, ouale batute cu sare si piper, patrunjel tocat (eu am pus leurda amestecata cu unt).

Dam tava la cuptorul incalzit pana omleta este gata, cu cca 5 min inainte de a stinge adaugam cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea